Oplevering

Oplevering

De woningen in The Hill worden in het voorjaar opgeleverd. Wij informeren jou vanzelfsprekend tijdig wanneer jouw woning wordt opgeleverd.

 

Meest gestelde vragen

Deze vragenlijst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter wijzigingen zijn voorbehouden. Aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alles uitklappen

Volgens de huidige planning worden de appartementen in het 1e kwartaal van 2020 opgeleverd. Let op! Dit is een prognose, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

Nee, de appartementen worden voorzien van een luxe keuken inclusief diverse inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair.

In elk appartement zit een luxe witte keuken (Bruynzeel) met een zwart composiet extra diep (700 mm) aanrechtblad en zwarte composiet wandplint (100 mm) en Pelgrim inbouwapparatuur. Te weten een keramische kookplaat, RVS afzuigkap en achterwand, geïntegreerde vaatwasser, combimagnetron en een koelkast met vriesvak of een koel-/vriescombinatie (laatste afhankelijk van het type appartement).

Elk appartement is voorzien van een comfortabele badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche, een elektrische handdoekradiator en een brede wastafel (breedte 910 mm), met twee kranen en daarboven een spiegel (formaat 900 x 600 mm). De inloopdouche is afhankelijk van de indeling van de badkamer voorzien van een glazen douchescherm of een betegelde wand.  

De wanden in de badkamer worden volledig betegeld. Deze tegels zijn in de kleur wit (mat) en het formaat 150 x 300 mm. De tegels op de vloer zijn uitgevoerd in de kleur donkergrijs, formaat 300 x 300 mm. Het plafond is afgewerkt met wit spuitwerk. De indeling van de badkamer is weergegeven op de verhuurtekeningen in de plattegronden op deze website

Met uitzondering van de meterkast en de technische ruimte / berging, alsmede de toiletruimte- en badkamer, zijn alle wanden in het appartement volledig afgefilmd. Wandkleur volledig wit met een kwaliteit boven behangklaar en onder sausklaar. 

De toiletruimte is tot een hoogte van ca. 1.2 meter voorzien van hetzelfde tegelwerk als in de badkamer (mat 150 x 300 mm). Daarboven is de wand afgewerkt met wit spuitwerk.

Alle plafonds, behoudens de plafonds van de meterkast, technische ruimte en berging zijn voorzien van wit spuitwerk.

De vloer van het appartement wordt voorzien van een 70 mm cementdekvloer met 20 mm isolatie (zwevende dekvloer). Mocht je een harde vloerbedekking willen toepassen, dan dien je rekening te houden met het volgende:

Houd bij de keuze van de harde vloerbedekking rekening met een juiste keuze in relatie tot een optimaal gebruik van de vloerverwarming, maar ook in relatie tot het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden

De vloerbedekking mag niet verlijmd / verspijkerd worden aan de zwevende dekvloer. Doe je dit wel, zou dit schade kunnen veroorzaken aan ondergelegen leidingen (zoals vloerverwarming).

Voor het zoveel mogelijk beperken van contactgeluiden dient de harde vloerbedekking los te liggen van alle wanden. Daarnaast dient onder de vloerbedekking bij voorkeur geen geluidsisolerende ondervloer aangebracht te worden. Doe je dit wel dan kunnen de zwevende dekvloer en de isolerende ondervloer tegen elkaar in gaan werken (massa veersysteem). Mocht je de vloer moeten egaliseren, omdat de cementdekvloer niet helemaal vlak is dan kan dit met vezelplaten of egaline.

Laminaat is toegestaan, mits dat op de juiste wijze wordt aangebracht en met de juiste ondervloer wordt toegepast.

Er is een hangend wandcloset met toiletzitting en een fontein met kraan. De wanden zijn tot een hoogte van ca. 1.2 meter voorzien van hetzelfde tegelwerk als in de badkamer (mat 150 x 300 mm). Daarboven is de wand afgewerkt met wit spuitwerk. De vloer is afgewerkt met vloertegels kleur donkergrijs afmeting 300 x 300 mm.

De appartementen zijn voorzien van gasgestookte CV-ketels en vloerverwarming. De temperatuur kan centraal geregeld worden via de thermostaat in de woonkamer.

Ieder appartement wordt voorzien van een mechanisch gebalanceerd ventilatiesysteem met WTW-unit. 

Alle wanden worden tussen behangklaar en sausklaar opgeleverd en kun je naar je eigen smaak schilderen of behangen. Kozijnen dienen in oorspronkelijke staat te blijven en mogen niet worden geschilderd of op een andere manier worden bewerkt. Houdt er rekening mee dat als je in overleg met de verhuurder eventuele wijzigingen aanbrengt, je bij het verlaten van het appartement deze in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen. Het is niet toegestaan om te boren in tegelwerk, vloeren en schachten.

De binnendeurkozijnen en -deuren worden als volgt uitgevoerd:

- Plafondhoge plaatstalen kozijnen.
- Plafondhoge opdekdeur en/of opdekdeur met spiegelstuk (Berkvens type Verdi).

Opdekdeuren met spiegelstuk is van toepassing daar waar de centraaldoos van het lichtpunt de draaicirkel van de deur doorkruist en komen voor in de woningtypes 2, 5, 8, 9 en 11.

De centrale entree wordt voorzien van een intercom-/videofooninstallatie met bellentableau ten behoeve van de ontsluiting van de toegangsdeur. In elk appartement wordt in de gang een intercom-/videofooninstallatie geplaatst, waarbij de toegang tot het gebouw kan worden vrijgegeven.

In de afgesloten parkeergarage is er voor ieder appartement een auto parkeerplaats. Er zijn totaal 87 parkeerplaatsen. Er zijn 2 afgesloten collectieve fietsenbergingen met totaal 218 fietsplaatsen en bij de hoofdentree is een ruimte gereserveerd voor het parkeren van 8 x een scootmobiel.