Binnenkort in verhuur | The Hill, Zoeterwoude

11 oktober 2019

The Hill ligt aan de rand van de dynamische jonge wijk Meerburg in Zoeterwoude. Met de mooie polders vlakbij, uitvalswegen en de gezellige stad Leiden om de hoek woon je hier op een toplocatie!

THE HILL
De 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 typen krijgen een riant uitzicht over de nieuwe wijk Meerburg en de polders van Zoeterwoude. De appartementen die aan de zijde van de A4 zijn gesitueerd, hebben een terras dat uitkijkt op de mooi ingerichte centrale binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. Er zijn twee fietsenstallingen die plaats bieden aan wel 218 fietsen! En jij hebt je eigen parkeerplaats in de garage die voorziet in 87 parkeerplaatsen. Je gasten parkeren op de gratis parkeerplaatsen rondom het gebouw. In The Hill ben jij werkelijk van alle gemakken voorzien.

VOORZIENINGEN
De appartementen worden voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, een complete badkamer met modern sanitair en vloerverwarming. Jouw appartement krijgt een energielabel A garantie, wat inhoudt dat het zeer weinig energie verbruikt. 

CENTRALE LIGGING
The Hill is een uitstekende locatie voor de forens, want het appartementengebouw ligt direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Schiphol. Woon-werkverkeer naar Leiden is ook eenvoudig met de fiets of het openbaar vervoer te doen. Binnen een kwartiertje zit jij op een terras in de Leidse binnenstad!

BLIJF OP DE HOOGTE
Is wonen in The Hill wat voor jou? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief om de start verhuur niet te missen.

Hiervan is ook een projectsite: www.thehillzoeterwoude.nl