Verhuur en informatie

Fides Nieuwbouw makelaars
Lammenschansweg 76
2313 DP Leiden

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 09.00-17.30 uur.

Meer weten?
Stuur een e-mail of bel ons


T: 071 - 516 8088

Wil je ons volgen?

Contact

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. Fides makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.


"Als nieuwbouwmakelaars bij Fides makelaars zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die een nieuwbouwwoning willen kopen. Een nieuwbouw woning kopen is iets heel anders dan het kopen van een bestaande woning. Je kunt het niet zien en beleven. Het is kopen vanaf een tekening: wat zit er allemaal wel en niet in en wat kan ik doen om het toch 'mijn woning' te laten worden? Begrijpelijke vragen. Wij gaan het gesprek met jou aan. Het is ons dagelijks werk en wij begrijpen heel goed dat het kopen vanaf een tekening lastig kan zijn. Daarom helpen we je hier graag bij. Net als bij wat er allemaal bij het kopen van een nieuwbouw woning komt kijken en het financiële gedeelte.


Fides makelaars zijn ook actief in de bestaande bouw. Vanuit onze vestiging in Leiden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken, ook bij een bestaande woning."


Wij hebben onze krachten gebundeld met De Koning makelaarsDe uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen.


 


 

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ik wens gecontacteerd te worden door de makelaar en ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.